MI SMO TU DA BI VAM OLAKŠALI KOMUNIKACIJE SA DRUGIMA!

O nama

Kompanija Telrad Net pruža visoki kvalitet usluga IP telefonije, kablovske televizije, kablovskog interneta, kao i interneta velikih brzina za velike sisteme i poslovne korisnike. Telrad Net d.o.o pod tim imenom posluje od 01.11.2011.godine, čime se izdvojila iz firme Telrad d.o.o i na taj način dolazi do razdvajanja izvođačkih (izgradnja mreže) od provajderskih poslova. Osnivanjem Telrad Net-a počinje nova era za kablovsku televiziju na području na kom Telrad Net pruža svoje usluge, novi način poslovanja, novi sajt i novi objekti, sve sa ciljem što bolje komunikacije sa korisnicima. Od 06.02.2019.godine kompanija Mtel a.d. Banja Luka postala je 100% vlasnik kompanije Telrad Net d.o.o. Bijeljina.

Djelatnost

Telrad Net d.o.o u okviru svoje osnovne djelatnosti pruža usluge kablovske televizije, IP telefonije, kablovskog interneta, kao i interneta velikih brzina.

Kao društveno odgovorna kompanija učestvujemo u svakodnevnom napretku naše lokalne zajednice, dajući doprinos njenom razvoju.

Vizija

Izgraditi plavo-crveni svijet kojem korisnik vjeruje, u kojem ćemo sve prednosti digitalnog doba spakovati u pakete svojih usluga. Volimo izazove, ako postoji način- mi ćemo ga pronaći!

Misija

Telrad Net kao dio Mtel grupacije namjerava u budućnosti pružanje šireg, kvalitetnijeg i atraktivnijeg spektra usluga, te će nastaviti stvarati pozitivno okruženje kako za korisnike, tako i za svoje zaposlene. Uz konstantno praćenje trendova i najnovijih tehnoloških dostignuća na polju telekomunikacija, kompanija Telrad Net nastavlja da osluškuje želje i potrebe svojih korisnika, te je visoki kvalitet usluga koje pružamo i zadovoljstvo korisnika našim uslugama imperativ u našoj misiji. Zadovoljstvo korisnika je naš glavni cilj i najveća nagrada.

Strategija kompanije

Nastavak izgradnje sopstvene infrastrukture koncipirane tako da se uz mala ulaganja mogu implementirati nove širokopojasne tehnologije kao što su FTTH i GPON mreže.

Modernizacija mreže koja podrazumjeva njenu digitalizaciju, povećanje brzina interneta, povećati broj kvalitetnih kanala u programskoj šemi, na zadovoljstvo svih korisnika naših usluga.

Jedan od naših strateških ciljeva, kao lokalnom provajderu, je biti što bliži korisniku. Naše iskustvo, tehnologije, kreiranje ponuda i osluškivanje potreba korisnika, iskoristićemo kako bismo postigli najbitniji cilj- Zadovoljan korisnik i pozitivno iskustvo!

Težimo u što kraćem vremenskom periodu riješiti svaki problem korisnika, te time doprinijeti što boljem korisničkom iskustvu.

Pozitivnom radnom atmosferom, edukacijom svojih zaposlenih, pružanjem prilike za usavršavanjem i napredovanjem, Telrad Net je postao poželjno radno mjesto za mlade i stručne ljude.

Srdačno Vaš Telrad Net d.o.o