Vijesti

Kablovska televizija


Popusti za drugi i treći TV priključak

U julu mjesecu mislili smo na sve i pripremili uz Supernova tarife i super popuste za drugi i treći TV priključak!

1. “Popust 100% za drugi DTV priključak”

Akcijska ponuda „Popust 100% za drugi DTV priključak“ dostupna je novim i postojećim korisnicima koji zaključe korisnički ugovor za akcijske „Supernova tarife“ na neodređeno vrijeme sa minimalnim periodom trajanja ugovora od 24 mjeseca.

  • Priključak za 2. TV uz rent STB-a ili CA modula sa popustom 100% na mjesečnu naknadu.

Tokom 24 mjeseca korištenja korisnici dobijaju popust na mjesečnu naknadu za drugi TV prijemnik uz rent običnog STB-a ili CA modula.

Korisnički ugovor za priključak za drugi TV prijemnik u akcijskoj ponudi „Popust 100% za drugi DTV priključak“ se zaključuje na neodređeno vrijeme sa minimalnim periodom trajanja ugovora od 24 mjeseca.

Akcijska ponuda „Popust 100% za drugi DTV priključak“ se može kombinovati sa akcijskom ponudom pod nazivom „Supernova tarife“ i „Popust 50% za treći DTV priključak“.

2. “Popust 50% za treći DTV priključak”

Akcijska ponuda „Popust 50% za treći DTV priključak“ dostupna je novim i postojećim korisnicima koji zaključe korisnički ugovor za akcijske „Supernova tarife“ na neodređeno vrijeme sa minimalnim periodom trajanja ugovora od 24 mjeseca.

  • Priključak za 3. TV uz rent STB-a ili CA modula sa popustom 50% na mjesečnu naknadu.

Tokom 24 mjeseca korištenja korisnici dobijaju popust na mjesečnu naknadu za treći TV prijemnik uz rent običnog STB-a ili CA modula.

Korisnički ugovor za priključak za treći TV prijemnik u akcijskoj ponudi „Popust 50% za treći DTV priključak“ se zaključuje na neodređeno vrijeme sa minimalnim periodom trajanja ugovora od 24 mjeseca.

Akcijska ponuda „Popust 50% za treći DTV priključak“ se može kombinovati sa akcijskim ponudama pod nazivom „Supernova tarife“ i „Popust 100% za drugi DTV priključak“.

Napomena:  Popust na mjesečnu naknadu za rent STB-a ili CA modula na dodatne TV prijemnike ne vrijedi za rent smart STB-a.

Akcijske ponude važe od 1.7.2022. godine do 31.7.2022. godine.

Za više informacija pozovite 0800 30 900, opcija 1.

Vaš Telrad Net!