Vijesti

Ostale vijesti


HBO Max je stigao u Telrad Net!

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je HBO Max, premium streaming platforma kompanije WarnerMedia, postao dostupan u Bosni i Hercegovini 08.03.2022. godine i zamijenio je postojeću HBO GO platformu. HBO Max nudi visokokvalitetnu zabavu od voljenih brendova među kojima su Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Original i mnogi drugi.

HBO Max će po prvi put na jednom mjestu objediniti nove i kultne Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original serije i filmove, uključujući Warner Bros. filmove koji će biti dostupni samo 45 dana nakon kino premijere. Među najpopularnijim Warner Bros. filmovima koji će biti dostupni su „Matrix: Uskrsnuća“, „Dina“ i „Kralj Richard“.

Neki od novih naslova iz Max Original produkcije su „Postaja jedanaest“, „Mirotvorac“, druga sezona serije „Vučji odgoj“ i „Seksualni život studentica“. Među europskim Max Original sadržajima koji dolaze na platformu su „Sve preostalo“, „Kamikaze“, „Požuda“, „Ruxx“, „Odmrzavanje“, „Doušnik“ i „Garcia!“. Najavljeni su i reality formati „Trudna Amy“, „Potraga za čarobnim Mikeom“, „Otok švalera“ i „Selena + Chef“. Sadržaji za djecu uključuju „Mali titani, krenite!“, „Gumballov čudesni svijet“, „Crtići Looney Tunes “ i „CoComelon“.*

HBO Max je dostupan na vodećim uređajima i platformama, uključujući odabrane smart TV uređaje(Samsung, LG i Android TV™), uređaje za streaming (Apple TV 4K i Google Chromecast™), telefone i tablete (iPhone, iPad, iPod Touch i Android™), kao i na stranici http://www.hbomax.com/ .

HBO Max nudi unaprijeđeno iskustvo gledanja, uključujući mogućnost personalizacije do pet profila, gledanje sadržaja na tri uređaja istovremeno, registraciju neograničenog broja uređaja po pretplati, 5.1. surround zvuk, Dolby Atmos i dostupnost određenih naslova u 4K.

Od danas, 08.03.2022. godine HBO GO aplikacija je onemogućena, te je potrebno da preuzmete HBO Max aplikaciju. Korisnički podaci koje ste koristili za logovanje na HBO GO aplikaciju, biće automatski migrirani na novu aplikaciju, te se sa istim podacima možete ulogovati na HBO Max aplikaciju.

Cijena mjesečne pretplate ostaje nepromijenjena.

Ukoliko vam je  potrebna pomoć, pozovite Telrad Net tehničku podršku na 0800 30 900, opcija 3. Naša tehnička podrška dostupna je 24/7.